top of page

VÅRA PARTNERS

4. Akavia centrerad, svart logotyp, vit

UTVECKLINGS

PARTNER

Jusek och Civilekonomerna skapade den 1 januari 2020 ett nytt förbund tillsammans, Akavia. Det nya namnet betyder den akademiska vägen, AKA för akademi och VIA för väg. Akavia vill ge ekonomer, jurister, samhällsvetare, IT-akademiker, personalvetare och kommunikatörer bättre utväxling på sin utbildning. Ordförande för det nya förbundet blir Lee Wermelin. Akavia kommer att samla över 130 000 medlemmar och blir näst störst inom Saco

GT_logo%20(1)_edited.png

KVALITETS

PARTNER

Grant Thornton har 1200 medarbetare på 24 kontor runt om i Sverige och tillhandahåller tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Under ett år stöttar vi cirka 27 000 företag och organisationer i Sverige i ekonomiska frågor. Som ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd kan vi hjälpa företag i över 135 länder.

Bjorn_Lunden_Logo.png

KVALITETS

PARTNER

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets bokföring, fakturering, löner, bokslut och deklaration. Så här långt har vi förenklat vardagen för mer än 500 000 företag.

TraineeDagen.png

SAMARBETS

PARTNER

Många av näringslivets mest ansedda ledare har börjat sin yrkesbana som traineer.

 

Att bli trainee är ett av de mest attraktiva sätten att starta sin karriär på och nå ett toppjobb snabbt. Fler och fler företag använder sig av traineeprogram för att strategiskt rekrytera sin personal. 

TraineeGuiden brinner för att matcha ihop akademiker med spännande företag, på TraineeDagen kan du etablera kontakt med några av Sveriges främsta och mest attraktiva företag! Missa inte chansen.

Vi ses!

bottom of page