top of page

REKRYTERING

EXTRAINSATT ÅRSMÖTE

Senast uppdaterad 2022-07-26

Den 1 augusti 2022 kl 19:00 kallar S.E.R.O. till ett extrainsatt årsmöte!

På grund av att S.E.R.O.s ordförande för styrelsen 2022 tidigare i år valde att lämna sin post som ordförande, söker vi nu en ny ordförande för andra halvan av verksamhetsåret 2022. Under det extrainsatta årsmötet önskar vi att tillsätta en ny ordförande för Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation.

 

Är du intresserad av att sitta i S.E.R.O.:s styrelse eller vet du någon annan som du tror skulle axla detta galant? Det extrainsatta årsmötet hålls digitalt via Zoom, och det finns under mötets gång möjlighet att kandidera på plats till rollen som ordförande. 

Vad innebär rollen som ordförande?

Som ordförande har du ansvar för riksorganisationens verksamhet. Du leder även styrelsen i det dagliga arbetet. I arbetet ingår handledning av projektgrupperna för riksorganisationens konferenser. Som ordförande krävs goda ledaregenskaper samt en fallenhet för kommunikation. Då posten är arvoderad på heltid är det viktigt att ordförande är driven och kan arbeta under eget ansvar. 

Vid ytterligare frågor, kontakta valberedningen på: rekrytering@sero.nu

STYRELSEN

S.E.R.O.:s styrelse är riksorganisationens verkställande organ. Styrelsen består av 8 ledamöter. För att läsa mer, klicka på knappen nedan.

bottom of page